image1 image2 image3

solutions Rešenja

U saradnji sa svojim partnerima razvili smo rešenja koja omogućavaju našim klijentima da učine poslovne procese efikasnijim, fleksibilnijim, merljivijim. Korišćenjem naših poslovnih rešenja naši klijenti dobijaju mogućnost da automatizuju svoje poslovne procese i da smanje mogućnosti greške i zastoja poslovnih procesa zbog zasićenosti zaposlenih perifernim aktivnostima u poslovnom procesu. Kao neminovan rezultat korišćenja naših poslovnih rešenja pojavljuje se koncentrisanost pažnje radnika na osnovne aktivnosti za koje su oni zaduženi u poslovnom sistemu.

Poslovna rešenja koja mi trenutno nudimo klijentima su:

  • "LargoS" - ERP sistem prilagođen da isprati celokupan poslovni proces u malim i srednjim preduzećima. Akcenat ovog sistema je na proizvodna i uslužna preduzeća.
  • "Tracking system" - sistem za praćenje i upravljanje ljudskim resursima unutar poslovnog sistema kao i svih drugih sistema gde je potrebno beleženje ulaska/izlaska koje se kasnije koristi za razna planiranja.

Pored nezavisnog korišćenja gore navedeni sistemi se mogu koristiti kao jedan integrisan sistem pri čemu "Tracking system" prikupljene podatke može da eksportuje za potrebe "LargoS" sistema prevashodno u sferi obračuna zarada na osnovu radnog vremena.