image1 image2 image3

partners Partneri

U savremenom poslovanju veoma bitno mesto zauzimaju partneri. Iz tog razloga je veoma bitno pravilno biranje partnera i formiranje partnerske mreže. Dobrom saradnjom među partnerima se postiže sinergijski rezultat čime snaga partnerstva je veća od zbira pojedinačnih snaga partnera.

perftech logo Perftech d.o.o., Beograd

Firma osnovana od strane istoimene firme iz Slovenije, sa sedištem na Bledu. Matična firma Perftech ima dugogodišnje iskustvo u razvoju kompletnih ICT rešenja. Na srpskom tržištu nastupa sa sopstvenim softverskim proizvodima koji su u potpunosti lokalizovani i prilagođeni našim zakonskim propisima. Takođe, pokušava da u našu zemlju donese slovenačka iskustva u transformaciji u moderno evropsko društvo. www.perftech.rs

josip bosnjakovic Josip Bošnjaković, Novi Sad

Sertifikovani NLP Master Practitioner i NLP Business Practitioner. Pored edukacija iz oblasti NLP-a i komunikacije završio je više treninga iz domena prodaje, selekcije zaposlenih i marketinga.

Prošao je sve trening programe za trenere kompanije Persone Global.

Po formalnom obrazovanju je diplomirani ekonomista sa profesionalnim iskustvom od 11 godina u prodaji, menadžmentu, selekciji zaposlenih i marketingu.

U kompaniji Atria Group SEE radi kao koordinator trening i prodajnih aktivnosti u regionu Vojvodine. www.bosnjakovic.com